Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mevcut teknolojiyi en iyi sekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düsünce yapisina sahip, sürekli gelisen ve degisime açik, alaninda yüksek ögretime yönelebilen, ülke kültürüne ve degerlerine bagli, insani degerlerle donatilmis, Atatürkçü düsünce yapisina sahip, demokratik, laik ve insan haklarina saygili, endüstrinin ihtiyaç duydugu girisimci ve üretken bireyler olarak yetistirmek hedefimizdir...

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların mesleki bilgi ve becerilerini ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmeleri, onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30 ve 17:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Sapanca Bilişim Avrupa Stajında isimli Erasmus+ KA102 öğrenci staj hareketliliği hibe projesi 2023 yılına kadar devam etmektedir.

WEB - https://sapancamtal.meb.k12.tr

Adres - GAZİPAŞA MAH. İZMİT CAD. SAPANCA MESLEKI VE TEKNIK LISE BLOK NO 25/1 SAPANCA / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tam zamanlı

Yerleşim Yeri - Sapanca gölü güney kenarında Kocaeli ile sınır